top of page
1928914_142107753452_4036039_n.jpg

Bas Bokkes

TBN Hoofdtrainer

Bas is vanaf jonge leeftijd gek van vechtsporten. Hij beoefent de sport nu bijna 30 jaar en behaalde de zwarte (jeugd)band op 14 jarige leeftijd. Bas heeft 4e dan en heeft een aantal jaar in de Nederlandse stijlselectie gezeten en internationale successen geboekt. Hij heeft talloze shows en demonstraties gegeven en heeft in 2004 meegedaan aan het TV-programma Veronica's Fight Master (en gewonnen!). 

Bas: "Wat mij vooral aantrekt aan de sport is de veelzijdigheid, de lichaamsbeheersing die je ontwikkelt, en het mentale aspect. Je leert jezelf kennen, grenzen verleggen en het versterkt je doorzettingsvermogen." 

Remko van Gerven

TBN Hoofdtrainer

Na verschillende sporten uitgeprobeerd te hebben start Remko op 13 jarige leeftijd met taekwondo. Hij weet meteen dat deze Koreaanse verdedigingssport zijn sport is. De vele traptechnieken en vooral de gesprongen technieken vindt hij geweldig! Het perfectioneren van je technieken bij de stijlvormen is een uitdaging en het sparren een leuk tactisch spelletje. Door de veelzijdigheid in de sport valt er altijd iets te leren en is geen training hetzelfde! Remko heeft de 3e dan en heeft aan veel wedstrijden, shows en demonstraties mee gedaan.


Remko: “Het is geweldig om andere mensen alle mooie aspecten van deze sport te leren.”

IMG_20190925_213938.jpg
Trainers: Team
bottom of page